RNR Fascial Flow - Bindevæv træning

Vil du opnå færre smerter og spændinger?

Bedre bevægelighed, resstitution og søvn, og endvidere føle at du får mere ro i krop og sind?

Så er RNR Fascial Flow lige noget for dig!

RNR Fascial Flow, også kladt bindevævstræning, er uundværligt for dig, der vil vedligeholde og hjælpe din krop med at genskabe dens naturlige bevægelighed, elasticitet og afspænding.

RNR Fascial Flow er træningsøvelser til selvmobilisering og smidighed, hvor du bla. arbejder med bolde og foamroller, og hvor hver time har forskellige fokusområder ud fra en helhedsorienteret træningsform.


Lyder 100% selvkærlighed, egenomsorg og bevidsthed om din egen krop og dens behov som noget for dig. 

Så er RNR Fascial Flow timen lige dig!

Det betyder at RNR Fascial Flow i praksis:
 

Vi varmer kroppens bindevæv op - gennem blide små bevægelser og tryk med bolde eller foamruller der løsner og frigører fasciavævet samt aktiverer det væskulærer system. Når kroppen er dejlig varm og smidig arbejder vi med dynamiske stræk fx i reformermaskinen. 

Alle øvelserne i RNR Fascial Flow - Bindevæv-træning øger styrken og smidiggør kroppens bindevæv, således at du oplever færre smerter og friere samt storhed i din bevægelighed.

RNR Fascial Flow er godt for alle kroppe, og vi tager hensyn til dine udfordringer fx: skader, hypermobilitet, gigt, væske i kroppen. Du kan bruge Fascial Flow som supplement til dine ander træningsrutiner, eller som en træningsform til at komme af med smerter, eller velvære for din krop.

Formålet med alle øvelserne er, at du få en bedre fornemmelse af egen krop, og mulighed får at løsne anspændte områder, så du opnår friere bevægelse i kroppen, og dermed bedre grundlag for både styrke og stabilitet. Dine krop mærkes let og ubesværet samt du genopbygger friere og stærke elastiskebevæger dig langt bedre i alt hvad du gør!


RNR Fascial Flow - Bindevæv timen er træning på gulv og kombineres med Reformeren eller Aerialen. Vi arbejder og brug redskaber som Foamroller, yogablok og forskellige bolde, og afsluttes med en kort guidet afspænding.
 

Når du investerer i en Fascia Flow time svare det til at forebygge og foryngelse af kroppens væv.

Du vil opleve en smerte reducering og mindsker den inflammatoriske tilstand i vævet. Du vil opnå følelsen af større mobilitet og lethed som giver en indre ro og balancen - magisk vitalitet der gør underværker for din krop!  

Kilde: Thomas Meyer