RNR Neuro Fascie Flow™- Bindevævstræning

Vil du gerne opleve magisk vitalitet, som gør underværker for din krop?

Opleve større bevægelighed, smertelindring og forbedre din restitution, din søvn, og endvidere føle at du får mere ro i din krop og i dit sind?
Så er RNR Neuro Fascie Flow™ lige noget for dig!RNR Neuro Fascie Flow™, også kaldt bindevævstræning, er uundværligt for dig, der vil vedligeholde og hjælpe din krop med at genskabe dens naturlige bevægelighed, elasticitet og afspænding.
 

En stigende mængde af forskning, beviser koblingen mellem hjernen og kroppen.

Især opdagelser inden for nervesystemets plasticitet.
(dvs. evnen til at skabe forandringer og lære nyt hele livet igennem).

Det har gjort det muligt at gå meget mere målrettet og terapeutisk til træningen.
Med nøje udvalgte øvelser og vejledning har du nu større mulighed for at opdage dine blinde vinkler,
 så du bedre kan hjælpe dig selv og forbedre din livskvalitet.Hvad er RNR Neuro Fascie Flow™?

RNR Neuro Fascie Flow™er nøje udvalgte træningsøvelser, som opgraderer din krops indre GPS og giver en rar følelse af, at være kommet ned i kroppen, samtidig med en kaskade af positive virkninger i hele din krop, dit nervesystem, dine hormoner og dit immunsystem. Det er, 100% selvkærlighed, egenomsorg og bevidsthed om din egen krop og dens behov.

RNR Neuro Fascie Flow™ er blid træning der skaber ro og genopbygger din krop, som er baseret på en række tilpassede øvelser, der regulerer og forbedrer dine bevægelser, koordination og muskel og kropskontakt. RNR Neuro Fascie Flow er rolige bevægelser og selvmassage med fokuseret stimulering af kroppens muskler og fascie-system, der regulerer dit nervesystem og gør din krop klar til bevægelse og til at bevæge sig frit. 

 

RNR Neuro Fascie Flow™ timen er en helhedsorienteret træningsform, hvor du bla. arbejder med bolde og foamroller. Hver time har forskellige fokusområder, som f.eks.: smertelindring af ryggen, skuldre og nakke. 

Hvordan foregår en RNR Neuro Fascie Flow™ time?
 

Vi varmer kroppens bindevæv op - gennem små blide bevægelser og tryk med bolde eller foamroller, der løsner og frigører fasciavævet samt aktiverer det væskulærer system. Når kroppen er dejlig varm og smidig arbejder vi med dynamiske stræk og mobilisering af kroppens led. 

Alle øvelserne i RNR Neuro Fascie Flow - Bindevævstræning øger styrken og smidiggør kroppens bindevæv, således at du oplever færre smerter og bevægelsesfrihed samt afspænding og aktiv restitution

RNR Fascial Flow er godt for alle kroppe, og vi tager hensyn til dine udfordringer fx: skader, hypermobilitet, gigt, væske i kroppen. Jeg anbefaler alle at have en regelmæssig praksis med Neuro Fascie Flow for at forbedre kroppens bevægelser, stress-håndtering og kropsbevidsthed og generelt velvære. Du kan bruge Neuro Fascie Flow, som opvarmning, som supplement til dine andre træningsrutiner, som smertelindring og som afspænding og aktiv restitution. 

Formålet med alle øvelserne er, at du få en bedre fornemmelse af egen krop, og mulighed for at løsne spændte muskelområder, så du opnår smertelindring og friere bevægelse i kroppen, og dermed bedre grundlag for både styrke og smidighed. Din krop mærkes let og ubesværet samtidig med at du genopbygger den.


RNR Neuro Fascie Flow™- by Lene Dam Bindevævstræning er på gulv, stol eller stående og kombineres nogle gange med Reformeren eller Aerialen. Vi arbejder og brug redskaber som Foamroller, yogablok og forskellige bolde, og afslutter med en kort guidet afspænding.
 

Når du træner Neuro Fascie Flow™, vil du opleve:
 • at du bedre kan trække vejret

 • at du bevæger dig mere frit og uden begrænsninger

 • at du bliver mere smidig 

 • at du har mere overskud og energi til hele dagen

 • at du sover bedre og mere roligt om natten

 • at du kan koncentrere dig om at være tilstede i kroppen

 • at du ikke længere kan mærke de gamle skavanker

 • at din spændingshovedpine fordufter

 • at du føler dig let og gladere 

 • at du har en indre ro og balance 

 • at vide hvad du kangøre, og hvordan 

 

Hvornår kan du træne RNR Neuro Fascie Flow™? 

 • Hver onsdag kl. 17.35-18.30.

 • Ved planlagte workshops, som vil afholdes i weekenden ofte søndag kl. 10-12.