Reform N Refresh lukker midlertidgt den 7. december 2020.

Reform N Refresh følger myndighederens retningslinjer og anbefalinger nært, hvilket betyder, ?at du fra d. 6. april 2021 kan følegende:

  • 1:1 sessions fra d. 6. april 2021
  • holdtræning fra d. 6. maj 2021.   

Vi vil gøre os umage for, at du kan holde dig aktiv, indtil vi ses igen!

Du har sikkert hørt myndighedernes seneste udmelding, at vi desværerre må lukke Reform N Refresh studiet ned og vi har allerede besluttet, at lukke fra mandag d. 7. december 2020 til og med d. 17. januar 2021 - begge dage inklusiv. Alle medlemmer vil modtage mere information og vi vil løbende opdatere jer, når der kommer nyt om situationen. 


Vi håber inderligt på at kunne inspirere jer til at holde gnisten og forblive aktive i denne periode med vores træningsvideoer. Haps en træning, så kan vi træne sammen med afstand digitalt - lige på stuegulvet eller lige hvor du er! Online træning 


Er du ikke medlem? Så kan du også være med - det koster ikke en krone! Online træning 


Tusind tak for jeres tålmodighed og støtte, hold jer aktive, sunde og vitale - til vi ses igen!

 

Hvad gør vi for at forbygge Covid-19 hos Refrom N Refresh


Vi arbejder konstant på at forhindre smittespredning gennem grundig rengøring i løbet af dagen og følger myndighedernes anbefalinger. Corona situationen er vores ''New Normal'', som vi alle sammen skal leve med i hverdagen, også når I træner. lad os sammen skabe et trygt og sikkert træningsmiljø for alle ved at følge retningslinjerne i studiet. Du kan tjekke holdplanen her


VIS HENSYN

Har du feber, hoste eller symptomer på luftvejsinfektion eller føler dig sløj, bedes du følge myndighedernes retningslinjer og bliver hjemme. 

Tak fordi du viser hensyn, så vi alle kan føle os trygge og kan forhindre smittespredningen i samfundet.


Husk dit mundbind eller visir