Her får du din prøvetræning


Herligt du har lyst til at prøve vores træning. Vi glæder os til at dele alle vores træningstips og viden, så du opnår de bedste resultater og undgår træningsskader eller bliver hurtigere skadesfri.


Du har altid mulighed for at få én gratis prøvetime som nyt medlem, så du kan kan prøve RNR's træningsfilosofi på egen krop samt hvad træning hos Reform N Refresh kan gøre for dig og din krop. 

Vores erfaring er, at du starter med en Basic time, og dem har vi hver dag.

Se holdplanen her

Du kan vælge mellem alle vores holdtyper både Reformer og Aerial. Skal du prøve Reformertræning, anbefaler vi at du starter med en RNR Basic-time. På RNR Basic og Basic* holdene bliver du sat grunding ind i øvelserne og vi vil kunne tage hensyn til dine evt. udfordringer, så du undgår fejltræning samt får en god oplevelse. 


Hos Reform N Refresh syntes vi, at vi tilbyder noget helt unikt. Det har du måske selv oplevet og der er somme tider lidt svært at forklar, hvad Reformertræning er og hvordan træningen forgår. Derfor er du meget velkommen til at tage dine venner, familie eller kolleger med til træning. 
DU FÅR  DIN GRATIS PRØVETIME  HER
Rigtig god prøvetræning!