RNR's STARTPAKKER 

Kom godt fra start og bliv introduceret til Reform N Refresh's træningsmetode og filosofi. 

Hos RNR kan du vælge mellem hele fire forskellige startpakker, der er tilpasset dig og dine behov. Du kan selvfølgelig også vælge at træne i Reformer maskinerne med det samme.


Vores erfaring viser tydelig forskel på dem, der er startet med startpakken, idet man her dels bliver klogere og bevidst på sine behov og ikke mindst, at man får en grundig og rolig guide i RNR’s filosofi og metode. Et eksempel er. ”hvordan får du aktiveret dine dybe mavemuskler?” ved du hvordan du gør det?

Det er ikke nogen hemmelighed at alle har skulle lære at aktivere de dybe mavemuskler på en ny måde, som er mere effektivt - ligegyldig din fysike form og træningserfaring.
Det er heller ikke nogen hemmelighed, at vores træningsmetode og filosofi er anderledes end du nok er mødt før – vi ved det virker! LÆS MERE HERBronze-startpakken giver dig en god start og du bliver præsenteret for RNR’s træningsmetode og filosofi. På den måde sikres, at du hurtigt kan komme i gang med din Reformer Pilates træning.
Bronzestartpakken er for dig, der ikke har de store udfordringer og måske endda allerede kender til at træne i en Reformer, men her sikrer vi at du bliver opmærksom på, hvad du skal være særlig opmærksom på i forhold til dig og din krop.

Du får:

  1 x personlig træningssession á 55 minutter

  3 x klip til holdtræning á 55 minutter
 

Normalpris:                 1150,-
Bronzepris:       995,-          JA TAK - Jeg er så klar til at starte -  NU
(Opret din profil først og vælg derefter klippekort)

Jeg vil gerne kontaktes og få mere vide - 
HER


Sølv-startpakken
giver dig en god start og du bliver præsenteret for RNR’s træningsmetode og filosofi. På den måde sikres, at du hurtigt kan komme i gang med din Reformer Pilates træning.
Sølvstartpakken er for dig, der måske har trænet Reformer tidligere, men som måske oplever udfordringer med din krop og derfor gerne vil sikre dig og har brug for at vide, at du træner på den rigtige måde.

Du får:

   2 x personlig træningssessions á 55 minutter.
   3 x klip til holdtræning á 55 minutter.

Normalpris:                  1850,-

Sølvpris:          1500,-            JA TAK - Jeg er så klar til at starte -  NU
(Opret din profil først og vælg derefter klippekort)


Jeg vil gerne kontaktes og få mere vide - HER

 

Guld-startpakken er for dig, der har brug for ekstra støtte, hjælp og omsorg så du dels bliver mere kropsbevidst, men også får en rolig og personlig indføring i Reformer Pilates træningen. Guldstartpakken er for dig som måske har mange smerter og ikke helt kan overskue hvor du skal starte med sætte ind. Du har måske været ramt af stress eller operation eller også vil du bare gerne forkæle dig selv med en god ny træningsstart.

Du får:

   2 x personlig træningssession á 55 minutter.
   1 x kropsbehandling á 55 minutter.
   3 x klip til holdtræning á 55 minutter.

Normalpris:          2550,-

Guldpris:    1995,-                   JA TAK - Jeg er så klar til at starte -  NU
(Opret din profil først og vælg derefter klippekort)

Jeg vil gerne kontaktes og få mere vide - 
HER

 

Platin-startpakken er for dig, ”som endnu ikke har lært at det er dig, der skal tage iltmasken på først”. Nej spøg til side her får du ekstra meget personlig opmærksomhed, grundig og sikker træningsopstart. Du har måske mange smerter, skavanker eller udfordringer og ved ikke helt hvor du skal starte eller sætte ind.
Du ved også du har brug for commitment og her sætter du dig selv forrest – det er egenomsorg på alle hylder. Platinstartpakken er blevet inspireret af vores stresspakke og personlige træningsforløb og vi har derfor valgt at sammensætte en pakke som booster din sundhed og gør noget godt for din krop. Her bliver du holdt i hånden hele vejen for at komme godt i gang med fokus på din vitalitet, sundhed og velvære.

Du får:

   5 x personlig træningssessions á 55 minutter.
   1 x kropsbehandling á 55 minutter.
   5 x klip til holdtræning á 55 minutter.

Normalpris:                  5400,-

Platinpris:       4500,-                 JA TAK - Jeg er så klar til at starte -  NU
(Opret din profil først og vælg derefter klippekort)

Jeg vil gerne kontaktes og få mere vide - 
HER

 

Sådan starter du?

Vi anbefaler, at du starter med at kontakte Lene Dam, uanset hvilken startpakke du ønsker at købe, så vi kan aftale hvordan du bedst kommer i gang. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Ring på mobil: 23 32 27 22
Skriv til mig: info@reformrefresh.dk 


For god ordens skyld skal vi nævne, at det kun er muligt at købe EN startpakke pr. ny kunde. 

 

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge os fordi vi er holistiske og vi ser hele dig, det fysiske, psykiske og det indimellem.

  • Vi ser dig og sætter dig og din krops behov i centrum.

  • Vi er uddannede psykomotoriske terapeuter og fysioerapeuter og holder os opdateret med den nyeste forskning inden for vores felt.

  • Vi har mange års erfaring indenfor genoptræning og individuel træning af rygskader, hofte/bækkenskader, knæ, fodproblemer og skader samt smerter i albuer, skuldre og nakke. 

  • Træning hos os tager udgangspunkt i dine udfordringer. 


Vores mål er, at du lærer din krop bedre at kende og får øget din kropsbevidsthed, kropsforståelse og kropsoplevelse. Alt dette så du bliver klædt ordentligt på til at lytte til det, din krop virkelig har behov for, således at du kan forbedre din livskvalitet.

Vi gør os umage - er grundige og nysgerrige overfor nye vinkler og ny viden inden for vores felt.

 


RNR's træningsmetode 

Vi vægter smidighed og mobilitet før stabilitet, hvilket resulterer i at din krop bliver mere funktionel, dynamisk og stabil.

Vi guider afspænding før spænding af musklen, for at opbygge en naturlig funktionel styrke og stabilitet i kroppen.

Vi bruger metaforer og skaber billeder, så din træning bliver konkret og giver mening.

Vi ser muligheder og kan ændre fokus, så de enkelte øvelser passer specifikt til dig og dine behov.

Vores hensigt er at skabe en naturlig balance i din krop - med fokus på både muskler, led og skelet samt bindevæv og nervesystem.

Vi arbejder med det naturlige åndedræt, som er vejen til vores nervesystem og hjerne, således at du opnår optimal funktionel kropsbevægelse.

 


Hvem er vi?

Vi er psykomotoriske terapeuter og fysioterapeuter med passion for at vække din kropsbevidsthed for dig og din krop. Psykomotoriske terapeut Lene Dam og team står bag træningen. Vores varemærke er kvalitet frem for kvantitet og nærvær. 

Vi er et privat pilates reformer studie, der arbejder udenfor den offentlige sygesikring. Men du kan bruge din forsikring til genoptræning, personligtræning og kropsbehandlinger. 

 

Specialister i fasciatræning og terapi

Vi har specialiseret os indenfor fasciatræning, som er noget vi alle ''bruger'', men ofte ubevidst belaster og dermed oparbejder ubalancer i kroppen. Kroppens fascie er ofte hæmmet på grund af spændinger, ubalancer, skævheder og smerter (f.eks. musse arm, arvæv, dårlig holdning, scolioser, scheuermann mm.), stress og andre psykiske belastninger.

Ved at blive bevidst og skabe opmærksomhed og give plads til bevægelse og træning for din krops fascie/bindevæv kan du få en bedre holdning, opnå smertelindring, få mere energi og overskud og meget mere. Du får styrket din sundhed og indre GPS, og øget din kropsforståelse, samtidig me dat du forebygger og genopbygger kroppen og sindet efter stressede eller travle perioder. 

 

Læs meget mere om fasciatræning og terapi - HER


 

Hvorfor virker det?

Det virker fordi vi altid tager udgangspunkt i dig og din krop og din livshistorie.
Vi finder årsagen til dine symptomer og finder ud af, hvordan din krop kan få det bedre og hvilke øvelser, der vil hjælpe dig til slippe af med dine "skavanker", så de bliver reduceret og udbedrer det slid du har budt din krop. Du kommer i balance med din krop og dit sind.

Vi ser på din holdning fra top til tå - skelet, muskler og fasciasystemet, og begynder ofte med at se på dit åndedræt, da det er grundpillen i at få din krop til at fungere optimalt igen - både fysisk og mentalt.


Derfor elsker Mange RNR's træning - De elsker RNR's træning af én simpel årsag:

Fordi det virker og du bliver klog på dig og din krop! 

Jeg bliver ofte spurgt, hvad det er jeg gør, som er anderledes i forhold til de mere almindelige træningsformer og genoptræning mange kender til – og hvorfor træningen virker og jeg har succes, med det jeg gør.
Det vil jeg forsøge at beskrive.


Det kan du læse mere om - Her