TRE-metoden - Nyt i Danmark

På disse forløb vi du lære og opleve TRE-metodens 7 øvelser på egen krop. En selvhjælpsmetode til at afspænde og forløse kroniske spændinger, stress og chok i kroppen. 

TRE-metoden består af syv øvelser, der aktiverer kroppens naturlige evne til at vibrere og ryste (neurogen tremor) af sig selv. 
Vibrationerne og rystelserne er en naturlig mekanisme og refleks, som er en medfødt evne til at regulere kroppens fysiske og psykiske spændingsniveau. Du har måske set dyr ryste sig og det gør de ikke uden grund.

Denne evne skal ofte genlæres, især for voksne mennesker – hvilket TRE-metoden guider dig til gennem selvhjælp og selvregulering. Gennem de syv øvelser guides kroppen til at vibrere og ryste naturligt, for at afspænde og aflade ophobede spændinger i muskulaturen og bindevævet, som vil afbalancere nervesystemet tilbage til sin naturlige balance. 
De syv øvelser er en kropsterapeutisk metode kaldet TRE (Tension & trauma Release Excercise).

TRE-metoden (Tension & Trauma Release Excercise) er udviklet af den amerikanske stress- og traumeterapeut David Berceli. TRE-metoden kaldes også Rysteterapi og benyttes i hele verden og nu også i Danmark. Psykologer anvender metoden og både Gigtforeningen og Scleroseforeningen anbefaler og bruger TRE-metoden med rigtige gode resultater.


RNR Bevæg og ryst dig fri med TRE-metoden
RNR bevæg og ryst dig med TRE-metoden er et forløb over 4 gange á 75 minutter, hvor du vil opleve og lære TRE-metodens øvelser på egen krop og ''helt ind under huden''. TRE-metoden er en kontrolleret terapiform med enkelte og blide øvelser, hvor du arbejder på at få afspændt og forløst spændinger i kroppen - nervesystemet, musklerne og bindevævet. En form for meditation, hvor din gevinst er færre smerter, mindre stress og uro - der er ingen hokus pokus ved det.

Hvordan forgår RNR Bevæg og ryst dig fri TRE-forløbet?
Du bliver guidet gennem alle øvelserne i et roligt tempo og øvelserne tilpasses den enkelte deltager. Vi starter med en blid opvarming inden TRE-øvelserne. Øvelserne er kontrollerede og lette, hvilket aktiverer kroppens naturlige vibrationer og rystelser og derefter vil du føle en indre ro og balance, velvære og en afspændthed i kroppen og ikke mindst et større overskud.

Hvem kan deltage?
Alle kan have gavn af forløbet. Uanset bevægelseserfaring og alder, udfordringer og køn.

Hvem kan have gavn af RNR Bevæg og ryst dig fri TRE-forløbet?
Det kunne fx være dig der har:
 

 • Kroniske smerter

 • Rygsmerter 

 • Skuldre og nakke smerter

 • Piskesmæld 

 • Hofte og knæ smerter

 • Gigt, astorose diagnoser

 • Schelrose 

 • Nervelidelser – fibromyalgi 

 • Stress

 • Angst

 • SøvnløshedHvordan foregår forløbet?
Varighed: 4 gange á 75 minutter 

Antal deltagere:  
Der er max 8 pladser på forløbet, tilmelding ''først til mølle'', så for at sikre dig en plads, tilmeld dig hurtigt.  

Pris
699,00 DKK

Early Bird - Her og nu pris ved køb inden 10. april 2022.
599,00 DKK

Det må jeg prøve

Træningsdage og tidspunkter

Torsdag d. 28. april 2022 kl.10 -11.15
Torsdag d.  5. maj   2022 kl.10 -11.15
Torsdag d. 12. maj  2022 kl.10 -11.15
Torsdag d. 19. maj  2022 kl.10 -11.15


Tilmeldning og afmelding 
Tilmeldingen er bindende og evt. afmelding skal ske senest 4 uger før forløbets opstart. 
I tilfælde af sygdom, kan der forekomme afløser eller aflysning. 

Først til mølle 
Vil du sikre dig en plads på forløbet, så hop ind på hjemmesiden under holdplan - find forløbet, der kan du se om der er plads og samtidigt tilmelde dig ved, at klikke og derefter oprette dig og købe forløbet. 

Tilmeld dig - her

Underviser
Underviser er Cecilie Gry - TRE-metode instruktør.


Hvad er TRE-metoden?
TRE-metoden er forkortelsen af (Tension & Trauma Release Excercise), der er en blid og kontrolleret terapiform. En selvhjælpsmetode til at afspænde og forløse kroniske spændinger, stress og chok i kroppen.  
TRE-metoden er udviklet af David Berceli – amerikansk stress- og traumeterapeut. 

 • TRE-metoden består af syv øvelser, der aktiverer kroppens naturlige evne til at vibrere og ryste (neurogen tremor) af sig selv. 

 • Vibrationerne og rystelserne er en naturlig mekanisme og refleks, som er en medfødt evne til at regulere kroppens fysiske og psykiske spændingsniveau. 

 • Denne evne skal ofte genlæres, især for voksne mennesker – hvilket TRE-metoden guider dig til gennem selvhjælp og selvregulering.

 • Gennem de syv øvelser guides kroppen til at vibrere og ryste naturligt, for at afspænde og aflade ophobede spændinger i muskulaturen og bindevævet, som vil afbalancere nervesystemet tilbage til sin naturlige balance. 

 

Det må jeg prøve

Har du spørgsmål til forløbet er du velkommen til at kontakte os på mobil: 23 32 27 22 eller e-mail: info@reformrefresh.dk