Vores instruktører


Lene Anette Dam  

Afspændingspædagog/Psykomotorisk terapeut, DAP.

Balance Body Reformer- og Mat-work, Fysio-pilates-Rehap, Fascia Release kropsterapi, Ryg-rehap, Life coach samt Mindfulness instruktør.

Lene underviser i RNR Basic, RNR Buzz, RNR Fascial flow (Bindevæv-træning), og Mum N Baby, RNR Workshop samt RNR Boot Camp ,- og personlig træner og kropsterapibehandling.

Lene har stor erfaring med coaching, både privat personer og virksomheder. Desuden har Lene udviklet effektive træningsforløb og behandlingsforløb - med indsigt og enkelte øvelser som giver mening, både for grupper og enkelte personer.

Skriv til Lene
info@reformrefresh.dk


Tal med Lene
23322722

Jeg har selv oplevet, at kroppen lavede ”støj” på grund af stress, men jeg overhørte alle signaler alt for længe. Efter en traume oplevelse i forbindelse med tsunamien i 2004, kunne jeg ikke længere ignorere det - jeg måtte hive stikket ud og sygemelde mig.
Kroppen kunne ingen ting, alt var ændret og livsglæden var væk. Jeg havde PTSD-stress symptomer, angst/agorafobi og kroniske smerte. Jeg har altid været aktiv - ridning, løb, pilates, vandski, surfing og alpinski - så det var meget svært for mig at acceptere min situation. Der skulle sluges mange kameler, men jeg kom til den erkendelse, at jeg måtte acceptere situationen og handle.

Det er nemmere sagt end gjort. Den tunnel man skal igennem er lang og det er svært at se lyset for enden. Jeg famlede rundt mellem læger og behandlere i mange måneder uden at finde svar.

Der hvor jeg blev mødt og udvikling viste sig, var gennem Pilates Mat-work og Reformer træning samt kropsbehandling af psykomotoriker og samtale med psykolog. Det begyndte at lysne, og det lys blev stærkere og stærkere og åbnede for nye muligheder. Ny uddannelse og en ny start på et liv uden smerter, stress og angst. Det har ikke været let at acceptere for mine omgivelser,  men når jeg ser tilbage, så har jeg udrettet meget og det ønsker jeg at give videre til alle i Reform N Refresh.


Cecilie Gry 


Proff. Danser, Pilates og reformer instruktør og TRE-metode udbyder. 

Celilie Gry er faglig stærk og har mange års praktisk erfaring både med 1:1 session og hold indenfor dans og bevægelse, pilates mat og reformer og Tre-metode forløb.

Celilie Gry har et helhedsorienteret syn på kroppen, og bruger både pilates og TRE-metoden til at opnå balance mellem krop og sind. Ofte er der underliggende årsager til at kroppen kompencerer, og Celilie Gry sætter fokus på netop det i sin undervisning. 

Skriv til Celilie Gry


info@reformrefresh.dk 
 
Sabina  

Pilates og reformer instruktør 
 

Sabina har mange års praktisk erfaring både med 1:1 session og hold indenfor pilates mat og reformer.

Sabina har et helhedsorinteret syn på kroppen, og bruger til at opnå balance mellem krop og sind. Ofte er der underliggende årsager til at kroppen kompencerer, og Sabina sætter fokus på netop det i sin undervisning. 

Skriv til Sabina


info@reformrefresh.dk 


Vores kropsbehandler


Lene Dam


Psykomotorisk terapeut DAP, Myofascial terapi.

Lene Dam er uddannet psykomotorisk terapeut og har mange års erfaring med kropsterapi-behandlinger fra samarbejdet med kiropraktisk klinik, private virksomheder. Deruden har hun gennem mange år udviklet effektive behandlingsforløb - med indsigt og enkelte øvelser både for grupper og enkelte personer.