Vores instruktører


Lene Anette Dam  

Afspændingspædagog/Psykomotorisk terapeut, DAP.

Balance Body Reformer- og Mat-work, Fysio-pilates-Rehap, Fascia Release kropsterapi, Ryg-rehap, Life coach samt Mindfulness instruktør.

Lene underviser i RNR Basic, RNR Buzz, RNR Fascial flow (Bindevæv-træning), og Mum N Baby, RNR Workshop samt RNR Boot Camp ,- og personlig træner og kropsterapibehandling.

Lene har stor erfaring med coaching, både privat personer og virksomheder. Desuden har Lene udviklet effektive træningsforløb og behandlingsforløb - med indsigt og enkelte øvelser som giver mening, både for grupper og enkelte personer.

Skriv til Lene
info@reformrefresh.dk


Tal med Lene
23322722

Jeg har selv oplevet, at kroppen lavede ”støj” på grund af stress, men jeg overhørte alle signaler alt for længe. Efter en traume oplevelse i forbindelse med tsunamien i 2004, kunne jeg ikke længere ignorere det - jeg måtte hive stikket ud og sygemelde mig.
Kroppen kunne ingen ting, alt var ændret og livsglæden var væk. Jeg havde PTSD-stress symptomer, angst/agorafobi og kroniske smerte. Jeg har altid været aktiv - ridning, løb, pilates, vandski, surfing og alpinski - så det var meget svært for mig at acceptere min situation. Der skulle sluges mange kameler, men jeg kom til den erkendelse, at jeg måtte acceptere situationen og handle.

Det er nemmere sagt end gjort. Den tunnel man skal igennem er lang og det er svært at se lyset for enden. Jeg famlede rundt mellem læger og behandlere i mange måneder uden at finde svar.

Der hvor jeg blev mødt og udvikling viste sig, var gennem Pilates Mat-work og Reformer træning samt kropsbehandling af psykomotoriker og samtale med psykolog. Det begyndte at lysne, og det lys blev stærkere og stærkere og åbnede for nye muligheder. Ny uddannelse og en ny start på et liv uden smerter, stress og angst. Det har ikke været let at acceptere for mine omgivelser,  men når jeg ser tilbage, så har jeg udrettet meget og det ønsker jeg at give videre til alle i Reform N Refresh.


Anne Maj N. Lundgren 

Fysioterapeut


Anne Maj underviser i RNR Basic og Buzz, RNR Fascial Flow samt RNR Yoga Workshop.
Anne Maj er faglig stærk og har mange års praktisk erfaring og undervist i mere end 15 år indenfor yoga, bevægelse, afspænding og styrke samt cardiotræning.

Anne Maj startede allerede sin yogapraksis som 16 årig og har et helhedsorinteret syn på kroppen, og bruger yogaen til at opnå balance mellem krop og sind. Ofte er der underliggende årsager til at kroppen kompencerer, og Anne Maj sætter fokus på netop det i sin undervisning. 

Skriv til Anne Maj 


info@reformrefresh.dk 


Emma Dedic
 

  Fysioterapeut


Emma underviser i RNR Basic og Buzz samt RNR Workshops.
Emmaj er faglig stærk og har mange års praktisk erfaring og undervist i mere end 15 år indenfor mange forskellige træningsformer, bevægelse, afspænding og styrke samt cardiotræning.

Emma har et helhedsorinteret syn på kroppen, og bruger pilates og især reformer pilates til at opnå balance mellem krop og sind. Ofte er der underliggende årsager til at kroppen kompencerer, og Emma sætter fokus på netop det i sin undervisning. 

Skriv til Emma


info@reformrefresh.dk 

 

Vores kropsbehandler 


Karen Buur 


Kranio-sakral terapeut, RAB

Karen er uddannet sygeplejerske og har arbejdet på flere forskellige sygehusafdelinger.
Karen har altid ønskede den direkte kontakt og hjælpe mennesker var det, der ledte mig til sygeplejen og nu videre til kranio sakral terapeut og nu også og Kinesiolog er (på vej). Behandlingerne kan både kan stå alene, og også supplere konventionel behandling.

I kranio-sakral terapien og kinesiologien har jeg fundet en tilgang, der baserer sig på at møde et andet menneske – dig – hvor du er, med de ressourcer, du har i dig. Min rolle som behandler er, at hjælpe dig og din krop til at finde disse ressourcer og afhjælpe de ubalancer, der måtte være opstået hos dig.

Karen forundres og fascineres til stadighed over, hvor effektiv både kranio-sakral terapien og kinesiologien er og bliver mere og mere ydmyg over for, hvor intelligent vores krop arbejder og selv løser udfordringer med lidt støtte fra kranio-sakral terapi og kinesiologi.

Skriv til Karen

info@reformrefresh.dk 
 


Lene Dam


Psykomotorisk terapeut DAP, Myofascial terapi.

Lene Dam er uddannet psykomotorisk terapeut og har mange års erfaring med kropsterapi-behandlinger fra samarbejdet med kiropraktisk klinik, private virksomheder. Deruden har hun gennem mange år udviklet effektive behandlingsforløb - med indsigt og enkelte øvelser både for grupper og enkelte personer.