TILMELDING 

 

Vil du tilmelde dig RNR Pilates Reformer Instruktør Uddannelse eller har du spørgsmål til den, er du meget velkommen til at kontakte os på: Telefon 23 32 27 22 eller send os en mail på info@reformrefresh.dk


Alt det praktiske
 

Hvad koster uddannelsen? 
Prisen er DKK. 45.000,-  Prisen inkluderer: 

  • Alle undervisningsmoduler fordelt over 8 måneder i alt 465 timer. 

  • Undervisningsmateriale  

  • 20 klip til holdtræning (værdi 2.200, -) 

  • Supervision 

  • Certificering 

Da det er et intenst forløb og din personlige læring og feedback er vigtig for os, er I max 10 på holdet (alle deltagere skal være fyldt 18 år).
Der er ingen specifikke adgangskrav for at starte på uddannelsen til RNR Pilates Reformer instruktør™ En forudsætning er dog, at du kan lide at bevæge dig, og at det er en del af din hverdag. Om du er øvet eller mindre øvet, er ikke væsentligt, det vigtigste er, at du har en interesse for mennesker og bevægelse. Du har lyst til at dygtiggøre dig indenfor Pilates og Reformer træning både fysisk og terapeutisk.

Vi anbefaler, at du har prøvet at træne i vores studie for at mærke og fornemme hvordan vi tænker og arbejder - ja måske træner du her allerede. 
Vil du tilmelde dig RNR Pilates og Reformer instruktøruddannelsen™.

Har du spørgsmål til uddannelsen, er du meget velkommen til at kontakte os på: 

Tlf.: 23 32 27 22  
Mail: info@reformrefresh.dk 

Du kan købe uddannelsen i vores webshop på vores hjemmeside - HER
 
 

Betalingsbetingelser - Tilmeldingsfrist 

Uddannelsesafgiften på DKK 45.000 betales senest 8 uger før uddannelsens start (4/12 2020), men da vi kun optager 10 på holdet, anbefaler vi, at du tilmelder hurtigt for at være sikker på en plads. 

Du har mulighed for at betale i 4 rater á DKK 12.500. 

Tilmelding er bindende og evt. afbestilling skal ske senest 6 uger før uddannelsens start (18/12 2020) og kan kun foregå via mail.