Handelsbetingelser

Ved at have gennemført betaling for klippekort og gavekort har du accepteret Refrom N Refresh’s forretnings,- og leveringsbetingelser, som er anført herunder.

Betalingstyper

Alle priser er i danske kroner, DKK, inklusiv moms. Der kan betales med Dankort/Visa Dankort, bank overførelser til Nordea Bank: reg. NR. 2228 kontoNR. 0749161949 samt mobilePay/Myshop frimanummer 47110.

Afbudsregler

Der er 8 timers aflysningsfrist ved alle booket timer før holdtræning og 12 timers aflysningsfrist ved personligtræning,- og behandling. Afmelder du ikke mindre end 8 timer før holdstart, mister du automatisk et klip (eller to klip, hvis der er en time der kræver dobbelt klip) afmelding af en træningstime kan ikke foregå via mail, sms eller telefon, skal ske via onbooking på din profil. 
Afmelder du senere end 12 timer før personlig træning eller behandling, koster det 50 % af bookingen, dette gælder ikke holdbooking. Afbud senere end 6 timer før eller ved udeblivelse, medfører det en opkrævning på 100% af bookingen. 

Hold aflysning, hvis der er mindre end fire tilmeldinger til holdet, giver Reform N Refresh besked til dig, indenfor 2 timer inden holdstart i følge betalingstjenesteloven § 62. 

I tilfælde af sygdom, kan der forekomme afløser.

Ferie og lukkedage

Der ydes ikke kompensation ved lukkedage eller ferie.

Betaling betingelser 

Betalingen trækkes straks efter dit køb – både for bookinger, køb af klippekort og gavekort samt vare køb. 
De købte klippekort eller gavekort er tilgængelige umiddelbart efter, der er modtaget en e-mail som kvittering for betalingen. 

Bookingregler for holdtræning

For at så mange som muligt har gode oplevelser med holdtræning hos os, har vi bookingregler, som skal følges.
Her finder du information om tidsfrister for booking og afmelding, samt hvordan ventelisten fungerer.

 • Du kan booke holdtræning 20 uger frem i tiden fra det aktuelle tidspunkt. 

 • Du modtager automatisk din bookingbekræftelse på mail starks efter bookingen.

 • Din påmindelsesmail modtager du 12 timer før holdet starter.

 • Der er 8 timers aflysningsfrist ved alle booket holdtræning.

 • Ankommer du 4 minutter inden træningen begynder. Påbeynder ventelisten til dem, som står på venteliste eller tager chancen. Træningspladsen uddeles efter ventelisteprincippet, hvor nr. 1 på ventelisten får den første ledige plads osv. Husk at meddel, at du er kommet, til vores instruktør, hvis du står på venteliste og gerne vil deltage i en holdtræning. 

 • Du har mulighed for at stå på venteliste til dit ønskede hold. Hvis der ikke er plads på et hold eller workshop, book dig på ventelisten. Du modtager en SMS når du har fået plads på holdet, og betaling,- og afbestillingsregler træder i kræft.

 • Er der mindre end 2 timer til hold start, modtager du en SMS og her kan du vælge om du vil deltage på holdet.

 • E-mail: Du bedes kontrollere, at du har angivet den korrekte e-mail-adresse på reformrefresh.dk under online booking/dine oplysninger. 

Fortrydelsesret

Klippekort
Der er 14 dages fortrydelsesret på køb foretaget på internettet. Denne fortrydelsesret træder i kræft, når du har modtaget vores bekræftelsesmail. Fortrydelsesretten bortfalder i det øjeblik, den første booking er fortaget eller ved i brug taget varekøb. 
Der refunderes ikke på resterende klip på udløbne klippekort og forløb(gælder alle typer af klippekort og forløb) eller ved ophør af studiet, samt klippekort og forløb er personligt, de kan ikke overdrage til andre. 

Holdtræning
Hvis du sletter din booking online inden 8 timer før din holdtræning refunderes betalingen automatisk til det brugte betalingskort, det vil sige dit klippekort. 

Mum N Baby forløb
Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 4 uger før forløbetsstart. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.

Personlig træning
Hvis du sletter din booking online inden 12 timer før din før personligtræning refunderes betalingen automatisk til det brugte betalingskort, det vil sige dit klippekort. 

Firma og Lukkedehold
Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 4 uger før forløbetsstart. 

Kropsbehandling
Hvis du sletter din booking online inden 12 timer før din før kropsbehandling refunderes betalingen automatisk til det brugte betalingskort, det vil sige dit klippekort. 

Workshop og kursusforløb
Alle vores workshop og kursusforløb fx stressforløb er tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 4 uger før kursusstart. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning. 

Boot camp forløb
Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 4 uger før forløbetsstart. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.
 

Gyldighed af klippekort

Klippekort har variende gyldighed relateret til antal købte klip. Du kan se udløbsdatoen inden du køber klippekortet. Der kan forekomme korter gyldighedsperioder ved f.eks. kampanger og tilbud, som fremstå inden købet. 
Klippekortet er personligt og kan ikke dels med andre, ej overdrages til andre. Det er dit ansvar at få brugt dine klip inden udløbsdatoen på klippekortet. Der tages forbehold for force majeure, hvilket betyder grundlæggende ekstraordinære og uforudsigelige omstændigheder udenfor en parts kontrol, der forhindrer en part i at opfylde sine forpligtelser i en aftale. 

Levering af klippekort

Dine klippekort købes online og knyttes til din bookings-profil straks efter dit køb. Herefter vælger du dine hold under booking og systemet vil automatisk trække klippet fra dit klippekort. 


Ændringer i priser og medlemsvilkår

Reform N Refresh forbeholder sig ret til prisændringer. De til enhver tid gældende priser, gebyrer og lignende vil altid kunne findes på vores hjemmeside Priser. De vil naturligvis blive varslet i rimelig tid via vores hjemmeside og en mail til vores medlemmer.


Ændringer i priser og gebyrer kan forekomme i følgende situationer: Vilkår for personligtræning

 • En rabataftale, som er tilknyttet dit medlemskab, bortfalder.
 • Reform N Refresh foretager større investeringer for at forbedre din brugeroplevelse, hvilket bl.a. kan omfatte ansættelse af mere personale eller opdateringer, udskiftning og modernisering af udstyr og/eller faciliteter.
 • Priserne reguleres som følge af markedsforholdene og samfundsudviklingen, herunder pga. forøgede omkostninger og inflation, indførelsen af nye lovgivningsmæssige krav, vedtagelsen af nye medarbejderoverenskomster mv.

Vilkår for personligtræning: Vilkår for Boot camp

 • Reform N Refresh forbeholder sig ret til at skaffe en stedfortræder (psykomotorisk eller fysioterapeut med pialtes reformer uddannelse uddannelse eller tilsvarende), hvis den tidligere personligetræner ikke længere er til rådighed.

 • Trænerskifte. Du er berettiget til at skifte personligtræner inden for samme kompetenceniveau, så ofte du vil. Kontakt Lene Dam, hvis du ønsker at skifte personligtræner.

 • Skifter du til en personligtræner med højere kompetenceniveau, skal du betale differencen op til det nyvalgte kompetenceniveau.

Vilkår for Boot camp:

 •  Boot Camp der indeholder 2-3 ugentlige træningssessioner og fri-træning i 8 sammenhængende uger. Alle træningssessioner varetages af en eller flere af Reform N Refresh personlige trænere, og I kan være op til 10 deltagere på Boot Camp-forløbet.

 • Dit Boot Camp-medlemskab er tidsbegrænsede i den periode, du deltager på et RNR Boot Camp-forløb. 

 • Dit RNR Boot Camp medlemskab ophører uden yderligere varsel 8 uger efter opstartsdatoen.

 • Reform N refresh's personale har ret til at vurdere, at det ikke er helbredsmæssigt forsvarligt at lade dig deltage på et RNR Boot Camp-forløb.


NÅR DU ER UNDER 18 ÅR 

For at blive medlem i Reform N Refresh  skal du være fyldt 14 år. Hvis du er under 18 år eller umyndiggjort, skal du for at oprette et medlemskab fremmøde i Reform N Refresh Studio med din værge eller en af dine forældre.

Hvis du er værge eller forælder, der indmelder en person under 18 år, indestår du for den mindreåriges overholdelse af medlemsbetingelserne. 

 

Gyldighed af gavekort

Du køber dine gavekort i gavekortshoppen. Købet kan fortrydes indtil 14 dag efter købet ved henvendelse til Reform ’N’ Refresh, med mindre gavekortet er taget i brug. 

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato. 
Du kan printe gavekortet lige efter gennemført betaling og du modtager ligeledes en e-mail. Du modtager også en bekræftelse på købet på mail. 


Dine køb foretages, igennem:

Reform N Refresh

Friskovvej 25 B
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

Se-nr.: 14631895
Tlf.: 2332-2722
e-mail: info@reformrefresh.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du ikke har fundet svar ovenfor, er du velkommen til kontakte os:
Tlf.: 2332-2722

e-mail: info@reformrefresh.dk