Hvad er RNR?

 

Reform N Refresh er dit lokale Reformer Pilates træningsstudio med fokus på hele kroppen indenfor kropsbehandling, skadesforebyggelse og træning, hvor alle kan være med. Vi er uddannet psykomotoriske terapeuter og fysioterapeuter, og vores hovedformål er altid, at skabe et stærkere og sundere dig i fysisk og mentalt balance gennem høj faglighed og grundig instruktion, uanset om du er nybegynder eller træner på eliteniveau eller har skader.


Klik på billedet og se hvordan vores træning er!

   
 

Reform N Refresh er for dig, der gerne vil holde din krop sund, stærk og smidig hele livet samt ønsker at skabe en sund livsstil og bedre livskvalitet.

Dig, der gerne vil træne, men måske ikke får det gjort, fordi du ofte får skader, keder dig eller er kommet ud af rutinen, eller fordi du trænger til at prøve noget nyt. Derfor er vores forskellige Holdtyper, træningsprogrammer og Workshops også sammensat ud fra det princip, at træning skal være opløftende, variende og udviklende, og at det er for alle uanset niveau og alder.

Du træner i den geniale Balanced Body Pilates Reformer-maskine primært på hold, men også som Personlig træning og Uddannelser. Vi tilpasser din træning individuelt med højfaglighed, nærvær og positiv energi i samspil med effektiv, funktionel, målrettet og varieret træning.Træning hvor du styrker hjerne, krop og psyke – på én og samme tid! 


Vi har succes med det vi gør og det virker!

  


Bestil din først træningstime nu - HER
 

Vores træningsfilosofi tager udgangspunkt i den nyeste forskning inden for funktionel neurologi og bevægelse samt kognitiv billedesprog - anatomisk formidling og læring til at skabe positiv forandring i din krop og sind. 

Den morderne Pilates og Pilates Reformer - måden at arbejde med det naturlige åndedræt og de naturlige muskelspændinger, samt den nyeste forskning inden for funktionel neurologi samt bindevæv - Fasica-træning - fasica release movement therapy.

Dit resultat er, at alle dine kropsdele arbejder naturligt og funktionelt sammen - gode bevægelser, som er basis for en optimal funktion af kroppens muskulatur.

 

Uanset om dit ønske er at:

 • opnå mere styrke

 • opnå mere smidighed og fleksible led

 • komme i bedre form

 • få lange slanke muskler

 • tabe dig

 • få en bedre holdning

 • blive dine skader kvit, akutte og kroniske

 • aflaste og forebygge rygsmerter

 • vedligeholde kroppen før, under og efter graviditet

 • forbedre dine sportsresultater

 • modvirke stress, dermed oplever du mere energi, fysisk og psykisk velvære

 
- du mærker hurtig fremskridt med Reformer-Pilates træning. Det er ret enkelt, for det er bare dig og din krop i skøn forening. 

RNR's træningsfilosofi

Vi er holistiske – Vi ser hele dig – det fysiske, psykiske og det indimellem.

Vores mål er, at du lærer din krop bedre at kende og får øget din kropsbevidsthed, kropsforståelse og kropsoplevelse. Alt dette så du bliver klædt ordentligt på til at lytte til det, din krop virkelig har behov for, således at du kan forbedre din livskvalitet.

Vi gør os umage - er grundige og nysgerrige overfor nye vinkler og ny viden inden for vores felt.


RNR's træningsmetode 

Vi vægter smidighed og mobilitet før stabilitet, hvilket resulterer i at din krop bliver mere funktionel, dynamisk og stabil.

Vi guider afspænding før spænding af musklen, for at opbygge en naturlig funktionel styrke og stabilitet i kroppen.

Vi bruger metaforer og skaber billeder, så din træning bliver konkret og giver mening.

Vi ser muligheder og kan ændre fokus, så de enkelte øvelser passer specifikt til dig og dine behov.

Vores hensigt er at skabe en naturlig balance i din krop - med fokus på både muskler, led og skelet samt bindevæv og nervesystem.

Vi arbejder med det naturlige åndedræt, som er vejen til vores nervesystem og hjerne, således at du opnår optimal funktionel kropsbevægelse.
 

Bestil din første træningstime her - HER