Derfor er Reformer unik?

 

Denne træningsform er for alle, uanset alder og fysiske udfordringer!

Uanset om du er motionist eller topatlet er Pilates Reformer-træning en meget effektiv træningsform, der giver en smuk, stærk og tonet krop der kan gøre mirakler for evnen til at fungere godt i hverdagen - både når det handler om at bære de tunge indkøbsposer og om at dyrke en anden sport. Både løbere, golfspillere og boldspillere har fundet ud af, at de får langt mere kontrol over deres bevægelser, præsterer mere og forebygger skader, hvis de reglmæssigt træner Pilates Reformer.


Med Reformer-træning udvider du evnen til at bruge kroppen som en samlet enhed. Din bevidsthed arbejder sammen med nervesystemet, som igen stimulerer dine muskler og din blodcirkulation. Du træner med hjernen, dvs. at du bevidst fokuserer på alle bevægelser i øvelserne, og i samspil med dit naturlige åndedræt reaktiverer du dine nervebaner samtidig med at din krop bliver styrket.

 
Med Reformer-maskinen træner du nemlig både funktionalitet, stabilitet, styrke, smidighed og koordination, så den mindste ubalance i kroppen kan rettes op, og du får smukke tonede muskler af din indsats. En træningsform som IKKE kan sammenlignes med nogen anden form for træning - prøv det!

Reformer-maskinen er designet til at træne enkelte muskler, samtidig med du træner dine inderste mave- og rygmuskler. Det helt unikke er, at du strækker musklerne og bindevævet, mens du træner. Det gør dem smukt makerede i stedet for svulmende. Du styrker og toner alle muskler i din krop og forebygger skader, fordi du bliver mere smidig og bevidst omkring hver eneste muskel i kroppen.

 
Allerede fra din første træningstime vækker du ''feriekroppen'' de muskler der har holdt ferie længe - efter få træningstimer mærker du en forskel og efter 15-20 træningstimer ser du forskel. Du vil opleve, at dine skavanker forsvinder og at du faktisk kan helbrede dig selv.