Hvem står bag Reform N Refresh
 

 

Bag Reform N Refresh står Lene Dam. Hun har en Professions Bachelor som afspændingspædagog / psykomotorik terapeut samt psykomotorisk-personlig træner, - og Life coach og har desuden beskæftiget sig med kropsterapi i mange år;  behandling med fokus på Myofascial Release and Movement Therapy samt ergonomi,- og mindfulness / meditation og genoptræning/Rehap.

Lene Dam har stor erfaring med træning og kropsterapi-behandling både fra holdundervisning, kiropraktisk klinik, private virksomheder og personlig træning. Deruden har hun gennem mange år udviklet effektive træningsforløb - med indsigt og enkelte øvelser både for grupper og enkelte personer.
Lene Dam - Psykomotorisk terapeut.

Historien bag Reform N Refresh

Reform N Refresh er en drøm som er blevet til virklighed. Reform N Refresh blev til med tanken om, at kroppen er unik og gerne vil samarbejde. Samarbejder og lytter vi ikke til krop - laver den støj og giver os ex. smerter, ondt i led etc. det er tankevækkende og derfor er koppen fantastisk i den måde den hænger sammen på.

Prøv at se på de små børn, hvordan de kravler, leger, springer og hopper uden besvær - det er sådan, kroppen er tiltænkt fra naturens side - børn har endnu ikke fået de kropslige  dårlige vaner. 
Vores krop påvirkes af alle stimuli og det gør den gennem hele livet - kroppen er netop unik, fordi den husker og reagerer på de stimuli den modtager - så derfor hvis du giver din krop lov til at sanse og føle, kan den også arbejde unikt.DET ER ALDRIG FORSENT AT LÆRE!

 

Kroppen kan både Reform N Refresh sig!

 


Når vi ser kroppen som unik; gør vi os umage på Reform N Refresh i, at udvikle ''unikke'' trænings hold som du som medlem af vores studio med god samvittighed kan få glæde af i din hverdag.

Vi arbejder ud fra en holistisk tankegang, vi er nysgerrige, selvudviklende, ydmyg og frem for alt er vi ikke fanatikere.
Reform N Refresh er startet af psykomotoriker Lene Dam 2015. Lene næres og drives af hendes indre glød det hun brænder for, kan hun ikke lade være med at give videre til andre. Lene Dam og teamet ønsker at berige din krop med gode opleveler!

 

Sagt om Reform N Refresh

''Lene, Tak for din fantastiske tid, vi har haft sammen. Du har hjulpet mig både fysisk og mentalt, og min ryg har det meget bedre end den længe har haft. Du er en dygtig terapeut og en dejlig person'' Pia Lange, journalist, 45 år (Spondylosis lumbalis)

''Fremragende supplement til triathlon-træning, kæmpe forskel for mig fysik og sind, min krop som forlandlet'' - tak Lene. Thomas Viller, 36 år, Glæder mig til at træne i dit nye studio. 

''kæmpe hjælp til mine lange dage med fokuserede, stillesiddende og top koncentrerede arbejdsdage'' Mia Olesen, 38 år (Scoliose)

''indre brusebad, livsglæde og energi'' Otto Eriksen, 68 år


''efter 2 diskusprolaps har du om nogen givet mig livsglæden tilbage og mine daglige smarter er stort set væk, nu kan jeg gøre hvad jeg vil'' Henrik Overgaard, Revisor, 28 år (Diskusprolaps)

''det er længe side jeg har mærket min krop så vital og klar på livet'' af hjertet TAK, Susse Müller, 32 år