Reformer i praksis - sådan træner du?

 

Du kommer rundt om hele kroppen og aktiverer alle led, bindevæv og både store og små muskler. Samtidig arbejder du med dit naturlige åndedræt, som giver dig både core-styrke, øger din kropsbevidsthed og gør dig mere smidig, samt stimulerer dine indre organer, som både frigiver affaldsstoffer og psykiske spændinger.
 
Vi underviser med stor faglighed og med stort fokus på ’’bonus effekten’’ af åndedrættet og kvaliteten af dette i alle øvelserne.

 

Led og bevægelighed

Reformer træningen styrker muskulaturen omkring leddene og du opnår optimal bevægelighed ved at løsne og gendanne bindevævet. Resultatet giver et frit flow i kroppens energibaner og aktiverer lymfesystemet, hvilket optimerer den naturlige udrensning af affaldsstoffer.

 

Core-styrke og holding

Målet for denne del af Reformer træningen er at opnå den optimale grundholdning, som du får, når det er skelettet, der bærer kroppen, og du derved belaster muskulaturen mindst muligt.
Samtidig træner du de små og store muskelgrupper samt core-styrken omkring kroppens center. Du opnår derved større udholdenhed, plus afhjælper alle former for belastningsskader.

 

Smidighed og kroppens bindevæv

Reformer træningen er med til at øge din bevægelighed og gør muskulaturen omkring leddene smidig. Et velfungerende bindevæv giver os øgede elastiske bevægelser, og vi bruger færre kræfter på at bevæge os, når bindevævet er sundt, fri for spændinger og overbelastninger. Et sundt bindevæv er med til at forebygge skader. Flere forsknings studier viser, at vi kan træne elasticiteten tilbage i vores krop, dog med et noget andet fokus end når vi træner f.eks. styrke og kredsløb.

 

Redskaber

Udover Reformer-maskinen bruger vi bolde, foam-roller, pilatesbold, vægt-bolde, måtte - og resten foregår ved at flytte rundt på egen kropsvægt.


 

Træningsform hvor alle kan træne med


Al Reformer-træning bliver tilpasset og tilrettelagt hver enkelt deltager.  Alle kan være med, uanset om du dyrker elitesport, har haft skadespause, lige har født, er teenager, 40 + eller senior. Du vil hurtigt kunne mærke effekten og fremskridt med Reformer træningen.
 

 Team Reform N Refresh