Hvorfor kan jeg hjælpe dig?
 
Vil du have mit skarpe bud på, hvordan du kommer videre til et sundt liv?
Eller sparring til din træning eller retning til et liv med motion?

Eksempelvis, hvordan du knækker koden til at

  • Komme i form og ned i vægt på en sund måde

  • Få bedre humør, velvære og mindre stress

  • Få bedre og dybere søvn

  • Få mere bevægelighed, så dine skævheder og fastlåste led løsnes

  • Lære at træne klogt og skadesfrit på egen hånd

  • Lære at træne effektivt og klogt

  • Få makant lavere risiko for livsstilssygdomme som for højt blodtryk, diabetes, hjertekarsygdomme ect.Et forløb hos mig kan være alt fra kort, eller kræve en længere periode, hvor du kommer hos mig ca. en gang om ugen, og samtidig arbejder med et planlagt træningsprogram derhjemme. Det er meget individuelt, hvor meget du har brug for, det vurderer vi sammen, når forløbet starter og jeg har fået et billede af din krop og dine ønsker.
 
Et forløb med 5 timer personligtræning  - Din pris 3300,00 DKK.  Rabat 200,00 DKK

Eller.
 
Et forløb med 10 timer personligtræning  - Din pris 6000,00 DKK   Rabat 700,00 DKK  POPULÆRT

 
JA TAK - Jeg er så klar til at starte -  NU
(Opret din profil først og vælg derefter klippekort)


Jeg vil gerne kontaktes og få mere vide - HER

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut og har drevet mit eget firma siden 2012. Her har jeg specialiseret mig i bevægelse og i at forbedre din kropsfunktion både fysisk og mentalt.

Jeg tager altid afsæt i hele dig: din personlighed, dine livsforhold, tidligere træningserfaringer og målsætninger og en meget vigtig del - dine tanker omkring træning og fysisk forandring. Jeg ønsker, at du får det bedre, bliver gladere, sundere med en bedre kropsfunktion. Jeg bruger bevægelse og kropsbehandling som redskab, men samarbejder også med meget dygtige behandlere, når der er brug for det.


Lene Dam er indehaver af Reform N Refresh og hun har ansvaret for den træning, som foregår i studiet.

Lene Dam er psykomortorisk terapeut og uddannet på højt niveau – og har den samme fleksible tankegang hele vejen igennem. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak!

Du har mulighed for at få privattimer i Reformeren og Reformer Tower. Disse to maskiner er to helt unikke redskaber med hver deres formål. Fælles for dem er, at du hurtigere opnår dine ønskede resultater. Med en kombination af specialdesignede træningsøvelser og behandlingsteknikker udviklet med inspiration fra forskellige bindevævsteknikker.

I dit forløb lægges der vægt på at du får en forståelse af, hvordan din krop fungerer, dine bevægemønstre, og dermed ændrer du din måde at bruge din krop på i det daglige og under træning.


Har du skader - f.eks. i hoften, knæ, skulder eller ryg, er Reformeren det redskab, der hurtigst og mest skånsomt kan benyttes til genoptræning.