RNR Basic

RNR basic er timen, hvor du starter dit kendskab til RNR's filosofi og træningsmetode, og hvor du bliver sat ind i, hvordan du bruger vores Pilates Reformer-maskine i et roligt tempo.

Til en RNR Basic time bliver du klogere på din krop, og får trænet alle dens muskler igennem - selv muskelgrupper du ikke anede, at du havde. Samtidig lærer du at kombinere øvelserne med et naturligt åndedræt i et flow af dynamiske bevægelser.   

RNR Basic er derfor den perfekte time for dig, der vil have en sund og stærk krop med indre og ydre smidighed, bevægelighed og styrke. 
Vi starter alle timer med at masser fødderne med en bold, der vil øge hydring, smidighed og bevægelighed som smitter af på resten af kroppen. Din kropsholdning, balance og du forebedrer jordforbindelsen, så du bliver kalr til din træning både fysisk og mentalt. 
 
RNR Basis-øvelserne er eccentielle for at få fuld udbytte af din træning og du bliver godt klædt på til alle de andre hold.
Du kan forsætte din træning på RNR Basic hold, da vi altid varierer undervisningen, og du dermed vil opleve en udvikling i din krop.

Du arbejder dynamisk med kroppen der vil spænde og slappe af i muskulaturen med det naturlige åndedræt, som tillader kroppen at bevæge sig naturligt, uden en bevidst opspænding af f.eks. bækkenbunden og mavemusklerne i alle øvelser. 

Det svare til at du får indre og ydre smidighed og styrke af væv og muskler samt bevægelighed i din krop. Hele din krop bliver trænet grundigt igennem og du vil lære din krop at kende på en nye måde og mærke muskelgrupper, du ikke anede du havde.
Klik på billedet og se reformertræning in aktion!

  


Er du i tvivl, om du kan deltage f.eks. pga. en skavank, vendt ikke med at få svar, kontakt os:

Mail:info@reformrefresh.dk eller telefon: 2332-2722.

Vi svar inden for 1-2 dage. 
 

Kom godt fra start med en af vores STARTPAKKER 

Kom godt fra start og blive intruduceret til Reform N Refresh's træningsmetode og filosofi. 

Vi starter med en personlig samtale for at afdække og planlægge det bedste forløb for dig.

 JA TAK - Jeg er så klar til at gør noget godt for mig selv -  NU

(Opret din profil først og derefter vælg klippekort)


Jeg vil gerne kontaktes og få mere at vide - HER

 Startpakker   KØB HER 

Kontakt Lene i studiet 
Tal med os:  23322722
Skriv til os: mail. info@reformrefresh.dkVi glæder os til at hjælpe dig og se til træning!


Team Reform N Refresh