Medlemmerne og kunderne siger

 "Jeg træner til reform og opdatering, fordi instruktøren tog sig tid til at forstå mine behov og vise mig, hvordan jeg bruger udstyret, så jeg følte mig sikker, da jeg kom mig efter min rygskade.." Anita

"Efter kun et par uger føler jeg mig stærkere og kan se forbedring i min kropsholdning." Anita


Har dyrket reformer on and off i 20 år, og Lene er helt klart en af de fagligt dygtigste trænere jeg har oplevet - og så er der en super god stemning i studiet med plads til alle.

Malene


 

 Kvaliteten af træningen, som Lene formidler, er på et fagligt meget højt niveau, men Lene formår at formidle det, så det svære bliver meget simpelt. Tak for den bedste træning ever - fyssen


 

What’s not to like!
Efter jeg startede hos Lene, har jeg ikke haft problemer med ryggen. Udover dejlige træningstimer, er der altid en god stemning og atmosfære. 


 

Fantastisk at træne her og arbejde med Lene på alle planer.
Der er styr på hjertevarme og meget høj faglighed.
Det har været life changing for mig.


 The difference between where I am mentally and physically before and after a training session is priceless!
Ursula


  Dine faglige og personlige kompetencer er så unikke at man bliver afhængig af at træne, men får det godt på alle parametre.
Svært at finde en undskyldning for ikke at have lyst til at træne hele tiden.
Fået helt ny forståelse for min krop og hvordan tingene hænger sammen - af hjertet tak


 Det eneste træningssted, hvor jeg har lyst til at komme igen og igen. Der er plads til alle.
Lene varierer øvelserne, så det aldrig bliver ensformigt,.
Lene formår at få mig til at presse mig selv og jeg føler mig altid tryg i hendes hænder.
Skønt at mærke kroppen bliver stærkere.
Lene’s skønne blanding af ris og ros.


''Reform N Refresh's træningsform er blevet en af mine højeste prioriteter i min dagligdag.

Jeg har døjet med ondt i knæene hele livet og smerter mellem skulderbladene i 15 år. Allerede efter første træningstime kunne jeg mærke at det var godt for mig og min krop.
Og for første gang i mit liv fik jeg svar på, 
hvad jeg kunne gøre for at få det bedre. 

Jeg har nu trænet i 1,5 år, og selv om min krop er i overgangsalderen, mærker jeg en opbyggende styrke og energi, som jeg aldrig 
før har mærket.

Jeg har fået finjusteret 
mine skavanker til rent velvære i både krop, sind og ånd''.

Evelyne.


''Det største forbehold jeg havde overfor træning og behandling ved Lene Dam var, at det lød for godt til at være sandt, da jeg har prøvet utallige forskellige behandlings- og træningsformer gennem årene pga. af rygsmerter fra skoliose og slidgigt i nakken.  

Ja, Ja, sund og smidig ryg ved brug af åndedrættet og Pilates i reformermaskine et par gange om ugen! 

Det har jeg hørt før. Nu har jeg været igang i 5 måneder og så taknemmelig for at min veninde insisterede på at jeg skulle kontakt Lene til personlig træning. 

Mit forbehold er gjort til skamme på trods af, at jeg ikke har kunnet træne hver uge: jeg bliver mere og mere smertefri uge for uge, mit kropsudtryk og min holdning er forandret, jeg er mere rank, mindre skæv i ryggen og meget gladere - og blevet mindre afhængig af kiropraktoren. Selv gamle og uhensigtsmæssige bevægemønstre er ved at blive brudt, og jeg er begyndt at løbe igen, og det går godt. 

Jeg har fundet lige det, der virker for mig, og som er en blanding af at blive taget kærligt i hånden med Lenes helt særlige personlige træning, og at blive holdt i ørerne er megavigtigt for mig med hjemmeøvelser.   

Jeg har fået et nyt dagligt mantra: "træk vejret og rul din krop, Anne Sophie". Så det gør jeg!" 


Anne Sophie. 


Jeg har efterhånden trænet mange steder og mange typer træning, men aldrig har jeg fundet så stor glæde ved træningen og formidlingen af den, som jeg gør hos Reform N Refresh. I RNR Basic finder jeg alt det, som jeg ønsker med min træning: Styrke, smidighed og arbejde med bindevæv og en øget kropsbevidsthed. I Reform N Refresh står valget ikke mellem om man vil fokuserer på fysisk eller psykisk velvære - her få man begge dele på en gang, og altid går man derfra med en ekstra protion energi og glæde. 

Jeanet.


 

Nu har jeg gået til reformertræning i præcis et år og  syv måneder:)

 

Jeg var solgt til denne form for træning fra dag et og ser stadig frem til hver gang, jeg har meldt mig til træning.

Gennem årene har jeg været fysisk aktiv med forskellige former for sport, men det er stort set altid endt med en eller anden skade, så jeg i en længere periode ikke havde mulighed for at træne.

 

Nu oplever jeg, at det er noget helt andet med træning i reformeren. Stille og roligt har jeg fået oparbejdet en styrke og smidighed i hele kroppen, som jeg ikke tidligere har haft, og i dag føler jeg mig stærk og i kanon form. Jeg har gennem din professionelle tilgang til både reformertræningen og dit blik for den enkeltes udfordringer, samt din bestemte men også  kærlige vejledning lært, hvor jeg har mine særlige udfordringer, og hvordan jeg kan arbejde med dem også uden for reformerstudiet.

 

Tidligere havde jeg tendens til at miste modet, når min krop brokkede sig - i dag ved jeg, at når jeg tror, jeg har fået styr på et problem, dukker der typisk straks et andet problem op! Til forskel for tidligere slår det mig ikke længere ud, da jeg gang på gang har oplevet, at der kan gøres noget ved det, og at jeg selv er en aktiv og vigtig medspiller i den proces.

 

Hvor har du dog mange gange været med på mine cykel - og gåture! Alle dine gode råd og ideer til, hvordan jeg skal bruge min krop mest hensigtsmæssigt, følger mig i det daglige, og hvor er det befriende at kunne konstatere, at mange af de ting jeg har måttet arbejde med og have fokus på, nu er blevet indarbejdet som en naturlig del i mine daglige gøremål. Det har kun kunnet lade sig gøre, dels fordi jeg er blevet stærk, dels fordi jeg har fået en forståelse af, hvordan min krop fungerer.

 

Ud over en stærk og smidig krop fik jeg i løbet af de første seks måneder den sidegevinst, at jeg tabte mig fem kilo:) samtidig er min gang blevet mere spænstig, og jeg har fået en bedre holdning.

 

Det er ud over at træne også hyggeligt at komme i dit studie. Mange af os kender efterhånden hinanden rigtig godt, og der er plads til både grin og muntre kommentarer på den gode måde. Der er intet fancy, vi skal leve op til, og alder og baggrund spiller ingen rolle. Der er plads til alle, og det er ingen skam at synes, at øvelserne kan være en udfordring - vi har alle oplevet det og oplever det til stadighed :)

 

Jeg har besluttet mig for at blive gammel med reformertræningen og ser frem til også om 25 år at komme i dit studie.

Annemette. 


'' Ikke et ondt ord om de utallige fagfolk som kiropraktor, læger, og smertestillende medicin. Jeg har døjet med skadet knæ og gigt i 25 år og har været rundt og prøvet det hele med svingende succes. Men jeg må simpelhen sige, at Lene Dam kan noget særligt og mine personligtræningstimer og kropsbehandlinger, og nu holdtræning hos Reform N Refresh har gjort noget for min krop og mig, som intet andet har formået. Jeg tro ikke på mirakler, men med Lene Dams faglighed og viden om kroppen, psyken, fascie og alt det indimellem kommer vi tæt på''

Carina Burhøj, Lektor. CBC and CBA.