Lene Dam Metoden™
 

Fundamentet for Lene Dam Metoden™ er dels min uddannelsesmæssige baggrund, og dels min store passion for bevægelse og selvudvikling både fysisk og mentalt. Min tilgang til træning og mennesker er holistisk og baseret på såvel et humanistisk som et naturvidenskabeligt syn samt evidens og fakta, og er derfor ikke en spirituel tilgang. 
Lene Dam metoden™ adskiller sig fra mange andre bevægelsesmæssige metoder; vi ser og anerkender hele mennesket, og har fokus på såvel det funktionelle som det mentale 

Forskning verden over har fået vores øjne mere op for fasciens betydning for vores sundhed, velvære og bevægelser i kroppen – noget der er helt centralt i måden, hvorpå du lærer at arbejde på gennem Lene Dam metoden™. 

 

RNR's træningsfilosofi

Vi er holistiske – Vi ser hele dig – det fysiske, psykiske og det indimellem.

Vores mål er, at du lærer din krop bedre at kende og får øget din kropsbevidsthed, kropsforståelse og kropsoplevelse. Alt dette så du bliver klædt ordentligt på til at lytte til det, din krop virkelig har behov for, således at du kan forbedre din livskvalitet.

Vi gør os umage - er grundige og nysgerrige overfor nye vinkler og ny viden inden for vores felt.

 

RNR's træningsmetode 

Vi vægter smidighed og mobilitet før stabilitet, hvilket resulterer i, at din krop bliver mere funktionel, dynamisk og stabil.

Vi guider afspænding før spænding af musklen, for at opbygge en naturlig funktionel styrke og stabilitet i kroppen.

Vi bruger metaforer og skaber billeder, så din træning bliver konkret og giver mening.

Vi ser muligheder og kan ændre fokus, så de enkelte øvelser passer specifikt til dig og dine behov.

Vores hensigt er at skabe en naturlig balance i din krop - med fokus på både muskler, led og skelet samt bindevæv og nervesystem.

Vi arbejder med det naturlige åndedræt, som er vejen til vores nervesystem og hjerne, således at du opnår optimal funktionel kropsbevægelse.