Vi tilbyder flere forskellige Kropsbehandlinger
 

Reform N Refresh tilbyder flere forskellige kropsbehandlinger 


Hvad er Psykomotorisk terapi?

Hvad er Myofascial release?

Hvad er afspænding?Reform N Refresh tilbyder en ny, effektiv og aktiv behandlingsform. Bindevæv- og kropsterapi behandling (Fascia Movement Therapy), denne behandlingsform kombineret med Psykomotorisk behandlingsmetode vil du i løbet af behandlingsforløbet få redskaber til at komme af med dine smerter og gener både fysiske og psysiske. 

Behandlingen fokusere på at skabe en bedre kropsbevidsthed og løsne op i din krops blokerede strukturer, så dine bevægelser bliver mere frie og naturlige. Du får en god fornemmelse af din krop og dine overbelastningsproblemer, og dermed ved hvad du skal gøre for at få det bedre så du undgår smerter i kroppen.

Lene Dam har specialiseret sig i kropsbehandling samt afspænding og træning af kroppens bindevæv. Behandlingen indeholder forskellige afspændingsteknikker, åndedrætteknikker og øvelser til hjemme brug.
 

Under behandlingsforløbet lægges der vægt på at du får en forståelse af, hvordan din kroppen fungerer og reagerer, dermed ændre du langtsomt dine kropsvaner både i dagligdagen og træning.


Hvilke problemer kan hjælpes:

 • ryg, skulder og nakke

 • svage core/mave muskulatur

 • bækken smerter

 • stram eller svag hoftebøjer / Psoas muskle

 • fod og knæ smerter 

 • hovedpine/migræne

 • stress og angst

 • kroniskesmerter


Hvordan forgår behandlingen?

Behandlingen forgår på briks med stræk og tryk af hele kroppen. Du er påklædt under behandlingen, og helst med løst siddende tøj F.eks. joggingtøj, blødt træningstøj eller noget du har det behageligt i.

 

Behandlings pris:

1 x behandling á 60 minutter kr.  700,00
3 x behandling á 60 minutter kr. 2000,00     Rabat 100,00,-
6 x behandling á 60 minutter kr. 3890.00     Rabat 310,00,-   Populært 


Du er altid velkommen til at kontakt mig, hvis du er i tvivl eller vil vide mere. 

Ring: 23 32 27 22

Skriv: info@reformrefresh.dk eller kontakt besked 

  

Forskning - Bindevæv (fascia)

Nye forskningsresultater viser at bindevævets mange forskellige strukturer har stor indflydelse på din krops velvære, funktion og bevægelighed. Vævet er fyldt med nerveender og er et stort sanseorgan og feedback mekanisme som gemmer på alle dine oplevelser gennem livet. Informationer om dine kropsvaner og traumer. 

Viden om bindevævet - Kroppens elastiske spidermann dragt

 • er et stort, stærkt og elastisk vævsnet, der slynger sig omkring alle kroppens knogler, muskler, nerver, blodkar, kirtler og organer, denne indkapsling forbinder hele kroppen som en helhed

 • bindevævets tæthed, tykkelse, elastitet, styrke, funktion og fugtighed, er meget forskelligt alt efter hvor i kroppen det lever

 • er fyldt med sansereceptorer

 • bindevævet er meget fugtigt, og holdes det ikke fugtigt, kan der kommer symptomer andre steder i kroppen

 • bindevævet påvirker både din fysiske funktion og psykiske velvære

 

'' bindevævet kan betragtes som kroppens indre elastiske fjeder, der holdes ungdommelig og elastisk ved at variere bevægelse, beskriver psykomotoriske terapeut Lene Dam''

 

Forskning - Stress.

Nu undersøgelse viser for første gang herhjemme klare tegn på, at psykomotorisk behandling og træning  er effektivt til at reducere stress.

I forbindelse med en undersøgelse af Mindfulness – et populært koncept til at håndtere stress – har forskere fra Rigshospitalet brugt psykomotorik som sammenligningsgrundlag. Og resultaterne for psykomotorik er gode, fortæller den primære forsker bag undersøgelsen Christian Gaden Jensen, psykolog og Ph.d.-studerende på Neurobiologisk forskningsenhed ved Rigshospitalet.

”Klare tendenser peger på, at psykomotorik kan reducere stress, og at det har en række andre gavnlige effekter. Eksempelvis er det også godt til at reorientere opmærksomheden mod nuet,” fortæller forskeren. ”Jeg er meget optimistisk med hensyn til potentialet i psykomotorik og ser gerne flere undersøgelser af behandlingsformen,” forstætter han.

Undersøgelsen offentliggøres i det ansete tidsskrift Journal of Experimental Psychology – General.

* Øvelserne i det psykomotoriske program omfattede blandt andet kredsløbstræning, kropsscanninger, power-relaxation og psykoedukation og blev ledet af Psykomotorisk terapeut Bodil Hjorth.
Kilde: ucc.dk

Som medlem af DAP er man som underviser og behandler omfattet af Danske Psykomotorike Terapeuters etiske regler og har derfor tavhedspligt.